Intra in contInregistreaza-te
Bun venit! Intra in cont
Inregistreaza un cont nou
Vantaris Beach - Detalii

Oferte de Early Booking incepand de la 1346 EUR

Despre Vantaris Beach

Situat la 95 km de orasul Heraklion, la 50 km de orasul Chania, la 18 km de orasul Rethymno, la 3,5 km de localitatea Kavros si Georgioupoli, la 7 km de lacul Kournas, pe malul marii. Statia de autobuz se afla la 50 m de hotel. Construit in anul 1991, ultima renovare a avut loc in anul 2005. Suprafat totala este de 14 000 m2. Hotelul are o cladire principala cu 2 nivele (lift) si 6 bungalow-uri. In total sunt disponibile 170 de camere: - standard room SV/SSV/LV (vedere directa sau laterala la mare sau vedere la imprejurimi, 2 paturi single, suplimentar – 2 sofale, max. 3+1 pers., 24–27 m2). Se accepta plata cu card de credit: American Express, Visa, MasterCard. Bancomat: la 150 m de hotel. Cazare cu animale de companie: nu se accepta. Fax: +302825061006 Internet: www.vantarishotels.gr/vantarisbeach/

0.0/5.0

Facilitati Hotel

Nu exista review-uri pentru acest hotel.
Ai nevoie de ajutor?
Te putem ajuta!
De ce sa-ti rezervi vacanta cu noi
Palace Tour din 1991

Palace Tour este printre primele agentii de turism din Oltenia, cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu si a cunoscut o continua dezvoltare si imbunatatire a serviciilor oferite.


Misiunea Noastra

Misiunea Palace Tour este aceea de a deveni consultantul Dumneavoastra de calatorie si evenimente!


Valorile Noastre

Valorile Palace Tour sunt date in primul rand de respectul fata de clientii, angajatii, partenerii si colaboratorii nostri si de desfasurarea unei activitati transparente, cu respectarea legislatiei nationale si a Uniunii Europene!